Fuby Shop

BUNA IUBITORI AI SPORTULUI 

 

      Bine ați venit la FubyShop. Noi suntem Zinca Ionuț și Andreea, și împreună încercăm să oferim  tuturor iubitorilor de sport și natură, produse de calitate.

După 20 de ani în sport respectiv 15, am ajuns la concluzia că pe langă talent în sport ai nevoie și de un echipament corespunzător pentru a ajunge la înalta performanță. Pentru cei ce încă nu ne cunosc, Zincă Ionut este cel mai bun alergător montan din Romania, multiplu campion național, balcanic și medaliat cu bronz la Campionatul European 2012 și Mondiale 2013, în cadrul probei de alergare montană din atletism.  Pe lângâ acest sport este locul 2 în SKYRUNNING INTERNATIONAL 2013 și 2014, și câstigătorul a multiple concursuri internaționale de înalt nivel din Skyrunning. De asemenea încă de la o vârstă fragedă amândoi am început sportul prin Orientarea sportivă, sport la care încă mai participăm. Și aici Ionuț este cel mai bun orientarist al Romaniei, având pe langă titluri nationale și balcanice, cel mai bun rezultat locul 5 la Campionatul Mondial 2011.

FUBYSHOP a luat naștere în 2015, principalele produse în acest moment sunt LASPORTIVA, a căror importatori direcți suntem.

Ionuț este imaginea LaSportiva și AMBASADOR INTERNATIONAL LASPORTIVA.

" Totul a început odată cu revenirea mea în țară.În perioada petrecută în Spania, am avut marea ocazie și plăcere să lucrez intr-un magazin specializat de running.Acolo am putut să văd,să testez,să învăț aproape totul despre materialul tehnic de care avem nevoie în acest tip de activitate.Revenirea mea în țară, și entuziasmul de a împărtăși cunoștințele dobândite, au ajuns să se valorifice prin crearea FubyShop.

  Nu vreau să vând nimic neobișnuit, doar să ajut persoanele iubitoare de sport să găsească produsul pe care îl caută cu adevărat și de care au nevoie."  Zincă Ionuț

 

Vă multumim!