Despre Noi

BUNA IUBITORI AI SPORTULUI 

 

      Bine ați venit la FubyShop. Noi suntem Zinca Ionuț și Andreea, și împreună încercăm să oferim  tuturor iubitorilor de sport și natură, produse de calitate.

După 20 de ani în sport respectiv 15, am ajuns la concluzia că pe langă talent în sport ai nevoie și de un echipament corespunzător pentru a ajunge la înalta performanță. Pentru cei ce încă nu ne cunosc, Zincă Ionut este cel mai bun alergător montan din Romania,  multiplu campion național, balcanic și medaliat cu bronz la Campionatul European 2012 și Campionatul Mondiale 2013, în cadrul probei de alergare montană din atletism.  Pe lângâ acest sport este locul 2 în SKYRUNNING INTERNATIONAL 2013 și 2014, și câstigătorul a multiple concursuri internaționale de înalt nivel din Skyrunning. De asemenea încă de la o vârstă fragedă amândoi am început sportul prin Orientarea sportivă, sport la care încă mai participăm. Și aici Ionuț este cel mai bun orientarist al Romaniei, având pe lângă titluri naționale și balcanice si un rezultat istoric pentru sportul nostru, medalia de bronz la Campionatul Mondial Militar Wuhan 2020 dar si un locul 5 la Campionatul Mondial 2011 din Franța.

Magazinul online FUBYSHOP a luat naștere în 2015, principalele produse în acest moment sunt LA SPORTIVA (importatori directi), HOKO, SNOWLINE, RAD. Încă din 2013, ușor, am intrat pe piața din Romania, cu scopul de a veni în ajutorul pasionațiilor de alergare pe munte să gașească produse de calitate, încercând să participăm la cât mai multe evenimente, cu scopul de a face cunoscute mărciile care le reprezentăm.  

Ionuț este imaginea La Sportiva și  AMBASADOR INTERNATIONAL LA SPORTIVA.

" Totul a început odată cu revenirea mea în țară.În perioada petrecută în Spania, am avut marea ocazie și plăcere să lucrez intr-un magazin specializat de running.Acolo am putut să văd,să testez,să învăț aproape totul despre materialul tehnic de care avem nevoie în acest tip de activitate.Revenirea mea în țară, și entuziasmul de a împărtăși cunoștințele dobândite, au ajuns să se valorifice prin crearea FubyShop.

  Nu vreau să vând nimic neobișnuit, doar să ajut persoanele iubitoare de sport să găsească produsul pe care îl caută cu adevărat și de care au nevoie."  Zincă Ionuț

    Magazinul FUBY SHOP sustine o parte din alergatorii montani de elita din Romania. Scopul principal a fost inca de la inceput pe langa promovare si sustinerea tinerelor talente din Romania, pentru ai ajuta in acest greu drum al performantei.  Din "familia" noastra  fac parte

Ingird Mutter, Andreea Piscu, Cristian Mosoiu, Bogdan Damian, Gyorgy Szabolcs, Silviu Balan, Peter Herman. 

 

Vă mulțumim!