Garantie

Toate produsele comercializate de catre magazinul online  www.fuby.ro si MAGAZINUL FUBYSHOP beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor, pe o perioada de 30 de zile de la data cumpararii, cu conditia respectarii tuturor recomandarilor de utilizare si intretinere.  Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

     Dupa perioada de garantie de 30 de zile, remedierea eventualelor defecte revine producatorului, iar termenul de solutionare depinde exclusiv de acesta, dar cu conditia sa nu fie deposit termenul de 1 AN de la data achizitionari produsului. .Produsul cumparat nu reprezinta un produs de folosinta indelungata si trebuie utilizat si ingrijit potrivit recomandarilor. Garantia se acorda produselor care prezinta deficiente de fabricatie sau de material. Defectele aparute ca urmare a uzurii fizice in urma folosirii normale sunt excluse din garantie. Garantia nu acopera defectele cauzate de folosirea necorespunzatoare a produselor. Durata medie de utilizare a produselor este in conformitate cu Directiva Parlamentului European si a Consiliului European  19991441CE din 25 mai 1999.

 

     Garantia de conformitate acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in concordanta cu prevederile OG nr. 2111992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare si Legea nr.44912003.

 

      In cazul unei reclamatii, va rugam sa prezentati in magazin produsul complet, curat, bonul fiscal original si sa inregistrati o reclamatie in forma scrisa, care sa cuprinda descrierea defectului. Termenul de solutionare a reclamatiei este de 15 zile de la primirea produsului in garantie. In cazul in care produsul a fost achizitionat din magazinul on-line www.fuby.ro  cumparatorul trebuie sa trimita  FORMULAR DE GARANȚIE la adresa contact@fuby.ro sau sa ne contacteze la numarul de telefon 0743090705 Formularul se găsește la secțiunea www.fuby.roFormulare . Pentru a putea aplica mai departe CEREREA DE GARANTIE este nevoie de:

  • Formular
  • Minim 4 poze cu defectiunea
  • bonul sau facture fiscal
  • detail legate de defectiune si modul de utilizare

       Cererea  va fi studiată și analizată de producători, iar dacă aceștea consideră că produsul îndeplinește condițiile de garanție, în funcție de cerințele cumpărătorului, FUBYSPORT SRL prin www.fuby.ro va realiza:

  • Schimbarea cu un alt produs dacă acesta se găsește în stoc
  • Clientul asteapta produsul sa vina din fabrica in jur de 30 de zile
  • Cumpărătorului i se restituie contravaloarea sumei achitate.

Garanția se anuleaza în următoarele cazuri:

  • Deteriorările, cauzate de transportul necorespunzător, păstrarea și exploatarea incorectă;
  • Încercarea din partea Cumpărătorului de a repara produsul și/sau de către o altă persoană neautorizată;
  • În cazul folosirii consumabilelor de calitate inferioară și neoriginale.

Ca excepție de la obligațiile specificate în prezenta garanție, independent daca sunt în baza contractului, FUBYSPORT SRL nu poate fi responsabilă pentru orice deteriorare directă, indirectă, intenționată, întâmplătoare sau în urma unei consecințe sau prejudiciu ce este produs în urma unei omisiuni a unui funcționar public sau conform unei alte teorii legale, precum și chiar dacă este presupusă posibilitatea a unor astfel de deteriorări.