Garantie

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.fubyshop.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Garanția produselor este asigurată de producători. Cumpărătorul trebuie să solicite acest lucru prin completarea FORMULAR DE GARANȚIE, care se găsește la secțiunea Formulare și să îl trimită la adresa de email: contact@fuby.ro însoțit de poze clare, care să demonstreze acest lucru. Cererea va fi studiată și analizată de producători, iar dacă aceștea consideră că produsul îndeplinește condițiile de garanție, în funcție de cerințele cumpărătorului, ZINCĂ ANDREEA MARIA II prin www.fuby.ro va realiza:

  • Schimbarea cu un produs la fel, dacă acesta se găsește în stoc sau
  • Cumpărătorului i se restituie contravaloarea sumei achitate.

Garanția se anuleaza în următoarele cazuri:

  • Deteriorările, cauzate de transportul necorespunzător, păstrarea și exploatarea incorectă;
  • Încercarea din partea Cumpărătorului de a repara produsul și/sau de către o altă persoană neautorizată;
  • În cazul folosirii consumabilelor de calitate inferioară și neoriginale.

Ca excepție de la obligațiile specificate în prezenta garanție, independent daca sunt în baza contractului, ZINCĂ ANDREEA MARIA II nu poate fi responsabilă pentru orice deteriorare directă, indirectă, intenționată, întâmplătoare sau în urma unei consecințe sau prejudiciu ce este produs în urma unei omisiuni a unui funcționar public sau conform unei alte teorii legale, precum și chiar dacă este presupusă posibilitatea a unor astfel de deteriorări.