30 zile pentru Retur

Dacă, din orice motiv, nu ești 100% mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat, poți să îl returnezi în termen de 30 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate completând  CERERE  DE RETUR și trimis pe adresa de email contact@fuby.ro .

Unele produse au un termen de retur mai mic de 30 de zile și nu pot fi returnate completând formularul de retur. De aceea, înainte de a returna un produs citește condițiile de retur specifice produsului, detaliate mai jos.

Serviciul "30 de zile drept de retur" nu afectează în niciun fel drepturile legale de retur în 14 zile, în cazul comerțului la distanță. Vezi aici (termeni si conditii) mai multe detalii despre dreptul la retragere.

 

Returul produselor  în câțiva pași:

  1. completezi acest Formular de retur, asigurându-te că produsul pe care vrei să îl returnezi îndeplineste condițiile de retur
  2. selectezi din formular una dintre opțiunile de retur: schimb cu același model, schimb cu un produs diferit sau rambursarea sumei de bani plătite la cumpărare
  3. după aprobarea cererii de retur, veți trimite coletul la adresa firmei.

 

Dacă ai optat pentru rambursarea sumei plătite la cumpărare și produsul pe care l-ai returnat îndeplineste condițiile de retur, iți vom returna banii în contul specificat de tine în formularul de retur. Banii vor fi vizibili in contul tau în maxim 30 zile calendaristice.

Costurile de retur,vor fi asigurate de cumpărător.

 

Condiții generale care se aplică tuturor produselor:


Poți returna produsele în termen de 30 de zile calendaristice din momentul în care ți-au fost livrate de curier, fie că ești persoană fizică sau juridică. Așadar, pentru a fi luat în considerare, Formularul de retur poate fi trimis cel tarziu în a 30-a zi calendaristica de la data livrării produsului.

Poți returna orice produs pe care îl primesti cu defect de fabricație, în termen de 30 de zile de la data livrarii.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.

Trebuie să returnezi produsele însoțite de certificatul de garanție în original, dacă a fost emis de producător/ distribuitor și toate documentele cu care ți-au fost livrate.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de acelasi fel și vrei să le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar dacă sunt sigilate.

Ca returul tău să fie procesat mai rapid, ideal este ca produsul să fie returnat în ambalajul original, însoțit de etichetele cu care l-ai primit.